Butler Burney

Butler Burney is een bediende zoals je nog niet eerder bent tegengekomen. Zijn enthousiaste en hartelijke gastheerschap zorgt op je feest of party voor veel extra gezelligheid en sfeer.

Al zou men in eerste instantie wat onwennig kunnen reageren op deze ludieke persoonlijkheid, na enige tijd zal men Burney in zijn hart sluiten. Ondanks zijn opvallende, maar nette uiterlijk is het gedrag van deze gekke butler uit Londen vaker onbevangen en stoutmoedig dan onberispelijk en eerder ietwat eigenaardig of dwaas dan onbesproken. Ondanks deze niet geheel vlekkeloze reputatie is deze Butler en ober nooit opdringerig of onbeleefd en zal hij met zijn rode schoenen nooit opzettelijk op iemands gevoelige tenen gaan staan. Zijn complimenteuze instelling in combinatie met zijn olijke uitstraling draagt daarom zeker bij aan het welslagen van je feest of party!

Extra Singing Butler Service

Indien gewenst onderbreekt deze gekke ober zijn service graag met een toepasselijk lied of song uit lang vervlogen tijden en brengt hij de aanwezige gasten op deze wijze nog meer in een feestelijk humeur.

Bel of vul het contactformulier in voor meer informatie of

Kijk in het gastenboek voor de reacties.