Felicitatie acts

Surprise Party!

surprise partySurprise party voor je geliefde die 40, 50 of 80 wordt? Wil je een onvergetelijk moment op het feest van je familie, geliefden, vrienden of collega? Bestel een Zingend Telegram en laat Jacob Kooimans van STS Singing Telegram Services het bruidspaar, de jarige of jubilaris op humoristische wijze in het zonnige middelpunt schitteren. Persoonlijk en spraakmakend! Ook voor de house-warming party van je tante of als toepasselijk hoogtepunt op de feestavond voor je vader die bijvoorbeeld 60, 65 of 70 wordt. Zijn je ouders bijna 50 jaar getrouwd? Afscheid van een collega? Geef ze een verrassend optreden met liedjes die wij speciaal voor de gelegenheid schrijven.

Feest!

surprise partyElk feest luisteren wij op originele wijze op. Kies voor een bijzondere felicitatie van je geliefde, zus, collega, echtgenoot of wie dan ook en zorg voor verwondering alom. Verzeker jezelf van een flitsende, muzikale performance helemaal op het lijf geschreven van de hoofdpersoon.

Felicitatie!

Felicitaties met behulp van informatie verstrekt door familie en vrienden bestaan uit een act met een persoonlijk verhaal en liedjes met vele karikaturale en komische elementen. Ter versterking van de feest-act wisselen wij bovendien soms van kostuum.

Een felicitatie wordt ook onvergetelijk voor de nietsvermoedende jubilaris en gasten met een Zingend Telegram!

Kort en Krachtig

• It Only Takes A Minute •

Voordat je het weet zit je midden in het vrolijke levensverhaal van de hoofdpersoon en zingen we drie nummers speciaal voor de gelegenheid geschreven. Duur: 15 minuten.

Verrukkelijk en Vrijmoedig

• Don’t Tell Mama •

In deze vertelling leiden we je via stoutmoedige avonturen en sprookjesachtige taferelen door het turbulente leven van de hoofdpersoon. Het geheel omlijsten we zingend met vier op maat geschreven nummers. Duur: 20 minuten.

Meeslepend en Melodramatisch

• Perfectly Marvelous •

We nodigen je uit om mee te gaan naar een wereld van grootse gebeurtenissen en romantische belevenissen. De liefdesperikelen van de hoofdpersoon zullen je ontroeren en hun giftige grillen zullen je doen sidderen. Om op adem te komen wisselen we vijf maal af met speciaal voor de gelegenheid geschreven liedjes. Duur: ruim 30 minuten.