Lakei inhuren voor Feest, Ontvangst of Receptie?

 

Lakei inhuren

Een lakei inhuren? Je zou misschien verwachten dat zoiets op je feest nogal stoffig en stijfjes zou uitpakken. Nou, dat is met deze grappige lakei act beslist niet het geval! Lakei Robèrt zorgt voor een vliegende start van je feest! Bij stijlvolle gelegenheden zoals bruiloften, ontvangsten en openingen, ontfermt hij zich over de gasten en ziet hij erop toe dat zij een onverwacht hartelijke en ludieke ontvangst krijgen, zodat ze meteen in de feeststemming zijn. Robèrt (spreek uit op z’n Frans) is een vrolijke en gastvrije bediende die je feest, ontvangst of receptie een bijzonder karakter geeft.

Koninklijke, maar vrijmoedige lakei act

Op koninklijke doch ludieke en eigen wijze verwelkomt deze joviale bediende de genodigden en zorgt hij desgewenst voor tumultueus vertier. Zo zingt hij graag liedjes uit de oude doos of doet hij een vreugdedans op gepaste hof muziek of een swingpartij op een modern house nummertje. Zijn professionele, maar soms ook vrijmoedige optreden zorgt ervoor dat het ijs snel gebroken is.

Een Lakei inhuren met internationale ervaring?

Aangezien Robèrt een grote voorliefde heeft voor de vreemde (Franse, Duitse en Engelse) taal, kan dit voor enige komische spraakverwarring zorgen. Door zijn grote internationale ervaring en charmante improvisatievermogen kan hij je echter verzekeren dat alles uiteindelijk weer op z’n pootjes terecht komt.

Als je wilt boeken of meer informatie nodig hebt over Lakei Robèrt, bel dan met Janek op 06 45 73 65 15 of stuur hem een e-mail.

Kijk in het gastenboek voor de reacties. Je kunt deze lakei act huren vanaf 1,5 uur.

Kijk hier hoe Robèrt een nummertje mee swingt.

  • Een lakei hoort erbij!
  • Neem een lakei bij uw trouwerij.
  • Dankzij de lakei houdt u tijdens feest en ontvangst uw handen vrij.

Lakei Robèrt

Wat is een lakei?

Een lakei is een bediende werkend aan een koninklijk hof. Zijn taak bestaat uit het bedienen van leden van de koninklijke familie, hij maakt deel uit van de koninklijke huishouding. Als ambtsuniform dragen lakeien een livrei. Vaak is het dragen van een livrei en de uitvoering onderdeel van een eeuwenoude traditie. In het verleden hadden ook edellieden hun eigen lakeien. Deze traditie is na de Tweede Wereldoorlog verdwenen. Het woord ‘livrei’ is afkomstig uit de Franse taal en is afgeleid van het werkwoord livrer (leveren, verstrekken). Dit heeft betrekking op ‘het geleverde’ (kostuum) aan de lakei. (bron: Wikipedia)