Tonny & Nikki, praktische hostesses voor instapprocedures, ontvangsten en feesten

Tonny & Nikki – De twee stewardessen

Tonny & Nikki, de twee gezellige en praktische hostesses van JanekShow Events – © 2012 heidifotografie.nl

De twee hostesses Tonny de Groot & Nikki Babeliowski zijn twee gezellige en praktische stewardessen. Ze zijn inzetbaar als gastvrouwen voor al je grote ontvangsten, inschepingen en in- of uitstapprocedures. De twee vrolijke hostesses zorgen ervoor dat je gasten of bezoekers al bij de ingang in de feeststemming komen!

Het onafscheidelijke duo schenkt ook graag de champagne voor de gasten of serveren op luchtige wijze aan tafel. Voor alle onderdelen van je evenement of feest in Amsterdam of de rest van Nederland zijn de dames in te huren: voor een enkel onderdeel, zoals alleen voor de ontvangst, of als hostesses (of gastvrouwen) voor je gehele evenement.

Zorgeloze ontvangst door ervaren hostesses

Een onthaal door de twee hostesses Tonny & Nikki belooft een onbekommerde start van je evenement te worden. Hun jarenlange ervaring in de reisbranche en hun immer zonnige humeur staan garant voor een onvergetelijke ervaring. De onberispelijke talenkennis van Tonny en de uitstekende contactuele eigenschappen van Nikki zorgen bovendien voor een verrassend soepele aanvang van je festiviteit.

Als je wilt boeken of meer informatie nodig hebt over de hostesses Tonny & Nikki, bel dan met Janek op 06 45 73 65 15 of stuur hem een e-mail.

Instapprocedures in goede banen

Instapprocedure bij de bus – © 2012 heidifotografie.nl

Tonny & Nikki leiden de instapprocedure in goede banen – © 2012 heidifotografie.nl

Vertrekken de gasten of  deelnemers van je evenement per bus, vliegtuig of schip? Dan zijn de hostesses Tonny & Nikki de aangewezen gastvrouwen om een en ander in goede banen te leiden. Ondanks de nervositeit die een tocht met zich mee kan brengen, blijft het vrolijke duo te allen tijde ontspannen en opgewekt waardoor de passagiers zich al snel op hun gemak voelen.

Tonny & Nikki wensen je een prettige en zorgeloze reis!

Boarding passes voor je evenement

Boarding Pass JanekShow Events

Boarding Pass voor een event georganiseerd door La Luz Events, geleverd door JanekShow Events

JanekShow Events kan speciaal voor de gelegenheid gemaakte boarding passes (of toegangskaarten) leveren. Dit geeft een extra bijzonder karakter aan het evenement. Het van te voren verstrekken van boarding passes kan ervoor zorgen dat méér mensen je evenement bezoeken. De twee hostesses scheuren dan het instapkaartje af voor het boarden van de bus, vliegtuig of schip. Een mooi moment om je gasten een spannende reis te wensen.

De hostesses Tonny & Nikki boeken?

Als je wilt boeken of meer informatie nodig hebt over de twee hostesses of, als je wilt, gastvrouwen, bel dan met Janek op 06 45 73 65 15 of stuur hem een e-mail. Ze komen graag in Amsterdam en de rest van Nederland.