Walking DJ-FRANCK

DSC_8039 - versie 3Franck is een DJ zoals er maar één bestaat. Deze vrolijke krullenbol draagt de muziek om z’n nek en danst altijd onvermoeibaar mee. Onder zijn aanmoedigende motto ‘Say More YES’ is het mogelijk dat alles binnen de kortste keren op z’n kop staat!

Franck een ouwe hippie? Jazeker, maar hij is helemaal bij de tijd! Voor zijn deejay activiteiten gebruikt hij het modernste en meest retro apparaat dat er bestaat: The BoomCase. Uit dit ogenschijnlijk ouderwetse reiskoffertje komt een waanzinnige beat die menig dansliefhebber spontaan in beweging doet brengen.  Door de aanstekelijke aanwezigheid van de rockende DJ-FRANCK en de onweerstaanbare klanken die hij alsmaar uit z’n koffer tovert komt zelfs de meest vertwijfelende danser in beweging. Het is niet ongebruikelijk dat zelfs grijze opa’s en oma’s of stijve ooms en tantes deze unieke kans grijpen om eindelijk weer eens uit hun dak te gaan.

Als je wilt boeken of meer informatie nodig hebt over Walking DJ-FRANCK, bel dan met Janek op 06 45 73 65 15 of stuur hem een e-mail.

Feestvreugde

DSC_8048_2Om de feestvreugde nog verder te verhogen komt Franck op een bepaald moment langs met een ruim assortiment aan attributen zoals hoeden en pruiken. Terwijl hij zijn volumeknop nog wat hoger zet en de beats per minute nog wat opvoert, kan de sfeer zomaar tot grote hoogte stijgen. Een bont gekleurd, elkaar fotograferend en omhelzend gezelschap beweegt zich enthousiast met handen in de lucht op de remix van een onverwacht bekend nummer. De ene na de andere explosie van vreugdekreten vult de dansvloer.

Geen gewone DJ

Zoals je al begrijpt is Franck geen gewone Disc Jockey. Behalve dat hij het publiek in beweging krijgt met zijn aparte mix van muzieksoorten maakt hij op vrolijke wijze contact met je gasten. Door zijn eigen opvallende verschijning voelt men zich al gauw uitgenodigd om zichzelf aan elkaar ook eens van een andere kant te laten zien. Hierdoor ontstaat steeds weer onverwachts en hilarisch dansplezier.

DJ-FRANCK boeken?

Als je wilt boeken of meer informatie nodig hebt over Franck, bel dan met Janek op 06 45 73 65 15 of stuur hem een e-mail.

imageimage - versie 2image

imageimage

imageimageimage

image