Rocking Deejay Franck

Franck is een DJ zoals er maar één bestaat. Deze vrolijke krullenbol draagt de muziek om z’n schouder en danst altijd onvermoeibaar mee. Onder zijn aanmoedigende motto ‘Say More YES’ is het mogelijk dat alles binnen de kortste keren op z’n kop staat!

The BoomCase

Franck een ouwe hippie? Jazeker, maar hij is helemaal bij de tijd! Voor zijn deejay activiteiten gebruikt hij het modernste en meest retro apparaat dat er bestaat: The BoomCase. Uit dit ogenschijnlijk ouderwetse reiskoffertje komt een waanzinnige beat en is verbonden met zijn smartphone.

Ga weer eens uit je dak

Dansliefhebbers komen sowieso meteen in beweging.  Door de aanstekelijke aanwezigheid van de rockende DJ-FRANCK en de onweerstaanbare klanken die hij alsmaar uit z’n koffertje tovert zou zelfs de meest vertwijfelende danser in beweging kunnen komen. Het is niet ongebruikelijk dat zelfs grijze opa’s en oma’s of stijve ooms en tantes deze unieke kans grijpen om eindelijk weer eens uit hun dak te gaan.

Als je wilt boeken of meer informatie nodig hebt over Rocking DJ-FRANCK, bel hem dan op 06 45 73 65 15 of stuur hem een e-mail.

Feestvreugdeverhogende attributen

Om de feestvreugde nog verder te verhogen komt Franck op een bepaald moment langs met een ruim assortiment aan attributen zoals hoeden en pruiken. Terwijl hij zijn volumeknop nog wat hoger zet en de beats per minute nog wat opvoert, kan de sfeer zomaar tot grote hoogte stijgen. Een bont gekleurd, elkaar fotograferend en omhelzend gezelschap beweegt zich enthousiast met handen in de lucht op de remix van een onverwacht bekend nummer. De ene na de andere explosie van vreugdekreten vult de dansvloer.

Opvallende Deejay

Zoals je al begrijpt is Franck geen gewone Deejay Behalve dat hij het publiek in beweging krijgt met zijn aparte mix van muzieksoorten maakt hij op vrolijke wijze contact met je gasten. Door zijn eigen opvallende verschijning voelt men zich al gauw uitgenodigd om zichzelf aan elkaar ook eens van een andere kant te laten zien. Hierdoor ontstaat steeds weer onverwachts en hilarisch dansplezier.

Rocking DJ Franck boeken?

Deze act leent zich vooral voor een wat kleiner feest in de huiskamer bijvoorbeeld en wat later op de avond. Je kunt hem voor een uurtje boeken, maar ook wat langer. Muziekstijl in overleg of stuur je eigen favoriete lijstje door.

Als je wilt boeken of meer informatie nodig hebt over Rocking DJ-FRANCK, bel hem dan op 06 45 73 65 15 of stuur hem een e-mail.