12,5 jaar getrouwd

Hoi Janek,

Het was echt super, een groot succes. Er is nog lang over nagepraat. We zijn gelukkig niet helemaal weg geregend, ondanks de regen was het een super 12,5 jaar getrouwd koperen huwelijksfeest. Ben jij nog op tijd bij je optredens aangekomen?

Nogmaals, ook namens het 12,5 jaar getrouwde stel, onwijs bedankt.

Groetjes, Bianca

Ook een optreden voor een 12,5 jaar getrouwd stel?

12,5 jaar getrouwd is een bijzonder moment. Dit jubileum is een prachtige gelegenheid om iets speciaals te organiseren. Met een Zingend Telegram haal je iets in huis wat het 12,5 jarige bruidspaar en de gasten niet snel zullen vergeten.

Als je wilt boeken of meer informatie nodig hebt over de Zingende Postbode voor een 12,5 jaar getrouwd stel, bel dan met Janek op 06 45 73 65 15 of stuur hem een e-mail.

Speciaal op maat geschreven liedjes met behulp van gegevens die van te voren over de hoofdpersonen zijn verstrekt, vrolijke en toegankelijke muziek en alles uitgevoerd door een echte Zingende Postbode voor het koperen bruidspaar, belooft een 12,5 jarig huwelijksfeest te worden om nooit te vergeten!

Je kunt een Zingend Telegram bestellen voor echtparen die 12,5 jaar zijn getrouwd en in de huiselijke sfeer laten uitvoeren, maar ook op de werkplek of een andere leuke feestlocatie. Een optreden is natuurlijk mogelijk voor allerlei soorten bijzondere gebeurtenissen en leeftijden.

Voor meer informatie over een optreden voor 12,5 jaar getrouwd ga je naar Contact.