18 jaar verjaardag

Onvergetelijk moment op feest 18e verjaardag!

Hallo Janek,

Ik wil je nog even bedanken. Je verjaardag 18 jaar cadeau was super. Wij hebben genoten van de act en Denise achteraf ook. Ze was een beetje geschrokken toen jij voor de deur stond. Ze dacht namelijk dat jij een of andere stripper was!!!!! Bedankt en misschien tot nog eens. Ik vertel het in ieder geval door!

groetjes Lidi

Als je wilt boeken of meer informatie nodig hebt over de Zingende Postbode, bel dan met Janek op 06 45 73 65 15 of stuur hem een e-mail.

Ook een optreden als cadeau voor zijn of haar 18 jaar verjaardag?

Een verjaardag vieren voor iemand die 18 jaar wordt is een speciaal moment. Daarom is deze volwassen leeftijd een mooie gelegenheid om iets bijzonders of geks te organiseren. Met een Zingend Telegram haal je een cadeau in huis wat de aanstaande 18 jarige en de gasten niet snel zullen vergeten.

Speciaal op maat geschreven liednummers met behulp van gegevens die van te voren over de 18 jarige hoofdpersoon zijn verstrekt, vrolijke en toegankelijke muziek en uitgevoerd door een prettig gestoorde Zingende Postbode, belooft een 18 jaar verjaardagsfeest te worden om nooit te vergeten!

Bestel een Zingend Telegram voor iemand die 18 jaar wordt

verjaardag 18 jaar

Martijn 18 jaar

Je kunt een Zingend Telegram bestellen voor ’18 jaar verjaardagen’ in de huiselijke sfeer, maar ook op de werkplek of andere feestlocaties. Een optreden is natuurlijk mogelijk voor alle leeftijden en bijzondere gebeurtenissen.

Voor meer informatie over een optreden voor  18 jaar verjaardag ga je naar Contact.

 

Als je wilt boeken of meer informatie nodig hebt over de Zingende Postbode, bel dan met Janek op 06 45 73 65 15 of stuur hem een e-mail.