30 jaar Verjaardag cadeau

Fantastische verrassing als 30 jaar verjaardag cadeau!

Hey Janek, Namens ons allemaal, super gedaan! Bedankt voor de leuke act en teksten voor het 30 jaar verjaardag cadeau van Suzette en helemaal top dat je het verzoeknummer er nog bij hebt gedaan! Dit cadeau zal ze niet snel vergeten. Op naar de volgende surpriseparty!
Ciao, Nathalie

Als je wilt boeken of meer informatie nodig hebt over de Zingende Postbode, bel dan met Janek op 06 45 73 65 15 of stuur hem een e-mail.

 

Grandioos optreden voor m’n 30ste verjaardag

30 jaar verjaardag cadeau

Sylvie 30 jaar

Beste Janek,
Echt GRANDIOOS :o)
Dat ik bij het leukste bedrijf werk wist ik al, maar dit was echt een fantastische verrassing! Mijn 30ste verjaardag zal ik nooit meer vergeten, bedankt!
Groetjes,
De ouwe doos!

Ook een optreden als cadeau voor zijn of haar 30ste verjaardag?

30 jaar verjaardag kado

Huupje 30 jaar

Een verjaardag vieren voor iemand die 30 jaar wordt is een speciaal moment. Deze dertigste jubileum leeftijd is een mooie gelegenheid om iets bijzonders te organiseren. Met een Zingend Telegram haal je iets in huis wat de aanstaande 30 jarige en de gasten niet snel zullen vergeten.

Speciaal op maat geschreven liedjes met behulp van gegevens die van te voren over de 30 jarige hoofdpersoon zijn verstrekt, humoristische teksten, vrolijke en toegankelijke muziek en uitgevoerd door een echte Zingende Postbode, belooft een 30 jaar verjaardagsfeest te worden om nooit te vergeten! De teksten worden na afloop overhandigd aan de persoon die 30 jaar is geworden, zodat hij of zij na afloop de teksten nog eens rustig na kan lezen.

Geef een Zingend Telegram cadeau aan iemand die een 30 jaar verjaardag te vieren heeft

Je kunt een Zingend Telegram bestellen voor verjaardagen 30 jaar en in de huiselijke sfeer laten uitvoeren, maar ook op de werkplek of andere feestlocaties. Een optreden is natuurlijk mogelijk voor alle leeftijden en bijzondere gebeurtenissen.