Zingend Telegram als 40 jaar verjaardag cadeau en de jarige zal het nooit meer vergeten!

Goed idee hè, een Zingend Telegram als 40 jaar verjaardag cadeau!

Het leven begint bij 40 jaar verjaardag! Life begins at forty. Laat het jarige feestvarken, die 40 jaar wordt, op hilarische wijze in het zonnige middelpunt schitteren met een speciaal op maat geschreven en gezongen cadeau in de vorm van een Zingend Telegram.

Een Zingend Telegram als bijzonder cadeau voor de 40 jarige August

Dank je wel Janek!
Jouw optreden voor August 40ste verjaardag was een groot succes! Iedereen heeft er van genoten en om gelachen! Knap hoe je dat toch doet met andermans informatie! Je hebt er de juiste dingen uit weten te pakken! Heel veel plezier nog met je toekomstige werkzaamheden!

Groeten, Laura

 

Als je wilt boeken of meer informatie nodig hebt over de Zingende Postbode, bel dan met Janek op 06 45 73 65 15 of stuur hem een e-mail.

Zingend Telegram voor jarige Leontine die 40 jaar werd

40 jaar verjaardag cadeau

40 jaar verjaardag

Hallo Janek,

Graag wil ik je namens onze familie nog even laten weten dat wij je optreden afgelopen zaterdag bij Leontine die 40 jaar werd en Wim in Grave zeer geslaagd vonden! We waren benieuwd hoe je het aan zou pakken en wat je ervan zou maken, maar je hebt onze verwachtingen overtroffen. Leontine heeft ons afgelopen week een mailtje gestuurd waarin ze ons bedankte voor dit originele ’40 jaar verjaardag cadeau’ waarvan ze erg genoten heeft. Ze vond het ook leuk om de teksten van de gezongen gedichten te krijgen die ze inmiddels al op haar gemak door heeft kunnen lezen. Nu is iedereen benieuwd naar de film die onze pa van je optreden en de jarige heeft gemaakt zodat we het nog eens met z’n allen terug kunnen zien!

Nogmaals dank en tot de volgende keer!
groet, Caston

cadeau voor verjaardag 40 jarige

40 jaar verjaardag Frits

Ook een gezongen telegram als 40 jaar verjaardag cadeau?

Een verjaardag vieren voor iemand die 40 jaar wordt is een speciale happening. Dit 40 jarige verjaardagsmoment is een mooie gelegenheid om iets bijzonders te organiseren.

Bestel een Zingend Telegram voor iemand die 40 jaar wordt

40 jaar verjaardag cadeau

Monique 40 jaar verjaardag

Je kunt een Zingend Telegram bestellen voor verjaardagen 40 jaar in de huiselijke sfeer, maar ook op de werkplek of andere feestlocaties. Een optreden is natuurlijk mogelijk voor alle leeftijden en bijzondere gebeurtenissen.