50 jaar verjaardag ideeën voor jarige Sarah of Abraham

“Fantastisch 50 jaar verjaardag idee van m’n familie. Een Zingend Telegram! Ik wist echt niet wat me overkwam.”

50 jaar verjaardag idee

Nanda 50

Op mijn 50ste Sarah verjaardagsfeestje werd ik verrast met een Zingend Telegram van “Jacob”. Ik wist echt niet wat me overkwam. Ik had geen idee wie die vreemde man was. Heb ik die ook uitgenodigd op mijn feestje? Ik schijn heel verbaasd gekeken te hebben maar “Jacob” deed het ontzettend leuk! Hij zong 3 liedjes onder begeleiding van een oude grammofoon op een heel humoristische manier, maar met goede kennis van mijn 50 jarige “levenswandel”. “Jacob” bracht het komisch maar met een serieuze ondertoon. Ik heb er heel erg om gelachen! Dit was een heel origineel en verrassend idee voor mijn 50 jarige verjaardag! Zeer aan te bevelen om een dierbare Sarah of Abraham cadeau te doen!

50 jaar verjaardag ideeën genoeg, maar had je al gedacht aan een Zingend Telegram?

Hoi Janek,

50 jaar verjaardag ideeën jarige Abraham of Sarah

Liesbeth 50 jaar

Vanmorgen ben je bij m’n zus Liesbeth geweest voor haar 50e Sarah verjaardag en het was super!! Ze was ontzettend enthousiast. We hebben vanmiddag met een bakkie bij oma het hele verhaal gehoord. Ze vond het fantastisch en hebben vreselijk gelachen. Wat een leuk idee. “50 jaar verjaardag” om nooit te vergeten….. Dank je wel voor de prima verzorging!!

Groetjes, Anneke van Niel-Zwanenburg

Ook een optreden voor zijn of haar 50e verjaardag? Abraham of Sarah?

ideeen 50 jaar verjaardag Sarah en Abraham

Anton en Wietse allebei 50 jaar

Een verjaardag vieren voor iemand die 50 jaar wordt is een speciaal moment. Dit 50 jarige Sarah en Abraham jubileum is een mooie gelegenheid om iets bijzonders te organiseren. Met een Zingend Telegram haal je iets in huis wat de 50 jarige en de gasten niet snel zullen vergeten. Met deze bijzondere 50 jaar verjaardag ideeën zetten we Abraham of Sarah in het zonnetje!

50 jaar verjaardag ideeën Sarah

50ste verjaardag Jacoline en Carla

50 jaar verjaardag ideeën genoeg, maar had je al gedacht aan een Zingende Postbode die met de deur in huis valt en de hoofdpersoon van het feest bezingt? Speciaal op maat geschreven liedjes met behulp van gegevens die van te voren over de persoon die 50 jaar wordt zijn verstrekt, vrolijke en toegankelijke muziek en uitgevoerd door een echte Zingende Postbode, belooft een zeer vrolijk en hilarisch nieuw begin voor de jubilaris te worden en een “50 jaar verjaardag” om nooit te vergeten!

Echt de moeite waard op wat voor feestje dan ook

Ik heb Jacob Kooimans, het Zingend Telegram, uitgenodigd voor de verjaardag van mijn 50 jarige vriendin. Behalve dat mijn vriendin het erg leuk vond (niet onbelangrijk), heb ik van familie en vrienden alleen maar positieve reacties ontvangen. Ik vind dat Jacob echt heel makkelijk en natuurlijk contact legt met de gasten. Hij doet dat op een hele leuke en grappige manier. Ook heeft hij op een originele manier songteksten opgesteld over mijn vriendin. Daarnaast heb ik tijdens de voorbereiding een goed en plezierig contact gehad met Janek (Jacob).

Echt goeie 50 jaar verjaardag ideeën zijn moeilijk te vinden, maar dit was al met al het echt de moeite waard. Op wat voor feestje dan ook!

50 jaar verjaardag ideeën

Paula 50

Laat ik zo zeggen, ik heb toch heel wat optredens voorbij zien komen (optredens in het theater, op de kermis, in een winkelcentrum, op een bruiloft etc.) maar ik heb er toch weinig gezien die dezelfde kwaliteiten hebben als Janek.

Ronald (Den Hoorn)

Bestel een Zingend Telegram, één van de meest hilarische 50 jaar verjaardag ideeën voor de aanstaande Sarah of Abraham!

Je kunt een Zingend Telegram bestellen voor verjaardagen 50 jaar in de huiselijke sfeer, maar ook op een leuke feestlocatie of op de werkplek. Een persoonlijk optreden van Jacob Kooimans is natuurlijk ook een origineel idee voor andere jarigen en bijzondere levensgebeurtenissen.