Op zoek naar 60 jaar verjaardag ideeën? Had je al aan een Zingend Telegram gedacht?

Een 60ste verjaardag viert men tegenwoordig om de haverklap. En mocht het er tien of twintig jaar geleden niet van gekomen zijn, dan gaan we dit toch zeker deze keer inhalen? Eén van de meest verrassende en spectaculaire 60 jaar verjaardag ideeën voor de hoofdpersoon van het feest is een Zingend Telegram: Een muzikale act van een Zingende Postbode die hij helemaal op maat schrijft voor deze kersverse 60 jarige dame of heer.

60 jaar verjaardag ideeën

Fred 60 jaar met dochter Laura

Hij of zij weet van niks. Houden zo! Geef bijvoorbeeld samen met je vrienden en familie een Zingend Telegram cadeau en de jubilaris en de aanwezige gasten zullen genieten en smullen van de levensperikelen van de hoofdpersoon. De feestvreugde stijgt naar ongekende hoogte en menigeen haalt zijn zakdoek tevoorschijn om de tranen van het lachen of huilen te drogen.

Als je wilt boeken of meer informatie nodig hebt over een Zingend Telegram, bel dan met Janek op 06 45 73 65 15 of stuur hem een e-mail.

Echt originele 60 jaar verjaardag ideeën waren moeilijk te vinden, maar wat hebben we hierom gelachen!

60 jaar verjaardag cadeau

Frank 60 jaar

Beste Janek, Echt originele en professionele 60 jaar verjaardag ideeën waren moeilijk te vinden, maar een ieder was het erover eens dat het 60 jaar verjaardag cadeau voor Frank zeer geslaagd was. Ook ik heb heel hard gelachen. Fantastisch hoe je bijna van iedere respons wel iets in het telegram hebt kunnen verwerken. De mensen die een reactie voor Franks 60e verjaardag hadden ingeleverd konden zichzelf goed herkennen, maar (en dat is extra bijzonder) ook Frank zelf kon zich prima herkennen. Hij was echt bijzonder aangenaam verrast. Het was echt heel erg leuk. Naar ik heb begrepen heeft een collega al contact met je opgenomen voor een andere activiteit en hoorde ik ook een andere collega een soortgelijke gedachte uitspreken. Hieruit blijkt hoe goed het bevallen is.

Hartelijk bedankt voor de uitvoering en de prestatie, zeker gezien de
korte voorbereidingstijd.

Groeten, Rob

Ook een optreden als 60 jaar verjaardag cadeau?

60 jaar verjaardag ideeën

Mieke 60 jaar

Een verjaardag vieren voor iemand die 60 jaar wordt is een speciaal moment: Een mijlpaal. Daarom is dit jubileum een mooie gelegenheid om iets bijzonders te organiseren. Met een Zingend Telegram haal je iets in huis wat de 60 jarige en de aanwezige gasten niet snel zullen vergeten.

Speciaal op maat geschreven liednummers met behulp van gegevens die van te voren over de 60 jarige hoofdpersoon zijn verstrekt, vrolijke en toegankelijke muziek en uitgevoerd door een echte Zingende Postbode, belooft een 60 jaar verjaardag te worden waarover nog lang nagepraat gaat worden!

Stop met zoeken en bestel een Zingend Telegram!

Je kunt een Zingend Telegram bestellen voor verjaardagen 60 jaar en uit laten voeren in de huiselijke sfeer, maar ook op de werkplek of een andere leuke feestlocatie. Een optreden is natuurlijk mogelijk voor alle leeftijden en bijzondere gebeurtenissen. Lees hier wat anderen zeggen over een optreden van de Zingende Postbode. Een Zingend Telegram wordt geheel op maat geschreven en uitgevoerd. Stop met zoeken naar meer 60 jaar verjaardag ideeën en bel of mail voor meer informatie over de werkwijze en de kosten.

Als je wilt boeken of meer informatie nodig hebt over een Zingend Telegram, bel dan met Janek op 06 45 73 65 15 of stuur hem een e-mail.