Afscheid collega

Ook een optreden bij het afscheid van een collega?

Pret op het werk is een serieuze zaak

afscheid collega met humoristische teksten

afscheid collega’s

De laatste werkdag en het afscheid van je geliefde (of misschien wel minder geliefde) collega is een speciaal moment. Na jaren van trouwe dienst is dit een prima gelegenheid om iets bijzonders te organiseren. Met een Zingend Telegram, een muzikale act op maat met humoristische teksten, haal je iets in kantoor of op een andere werkplek wat je collega niet snel zal vergeten. Wordt het huilen of wordt het lachen? Of allebei?

collega's Route 5

Collega’s Route 5

Speciaal op maat geschreven teksten met behulp van gegevens die van te voren over de collega die afscheid neemt zijn verstrekt, vrolijke en toegankelijke muziek en uitgevoerd door een echte Zingende Postbode voor de collega in kwestie, belooft een onvergetelijk afscheidsfeestje te worden! Na afloop krijgt de afscheid nemende collega de teksten van de liednummers overhandigd. Desgewenst kun je er ook een bos bloemen, een taart of een fles champagne bij bestellen.

Als je wilt boeken of meer informatie nodig hebt over de Zingende Postbode, bel dan met Janek op 06 45 73 65 15 of stuur hem een e-mail.

Hoe maak je van het feestje voor afscheid collega een succes?

afscheid collega

Dankbare collega in het middelpunt

Bestel de Zingende Postbode! Je kunt een Zingend Telegram boeken voor het afscheid van je collega (‘s) en op de werkplek laten uitvoeren, maar ook op een andere leuke feestlocatie. Een optreden is natuurlijk mogelijk voor alle bijzondere gebeurtenissen, verjaardagen en bedankmomenten.