Clown Huren voor Kinderfeestje Thuis

Japie de Clown doet komische acts op muziek, zingt, danst en maakt beestjes van ballonnen zodat het feestje van je kind een groot FEEST wordt!

Japie is een grappige, ondeugende, gekke, maar lieve clown. Op je kinderfeestje komt hij binnen met een grote koffer. Wat zou daar toch in zitten? Als alle kinderen klaarzitten en de muziek begint wordt het grote geheim onthuld…

LET OP: Japie heeft zijn neus aan de wilgen gehangen is momenteel niet beschikbaar voor kinderfeestjes.

 

Originele optreden

Afgelopen woensdag 11 mei hebben wij het kinderfeestje van mijn dochter (ze werd 5)  thuis gevierd en Japie de Clown ingehuurd.

De leeftijd varieerde van 4-5 jaar en dat is m.i. ook wel de minimale leeftijd om het echt leuk te vinden en bewust mee te maken.

Het originele optreden was qua duur prima en erg leuk wat de muziek (apart!) en zang betreft. Het was een groepje van 8 kinderen en Japie had continu hun aandacht te pakken, erg knap! Ze hebben heel wat afgelachen en m’n dochter ligt nog steeds in een deuk als we de foto’s en filmpjes terugkijken.

Zeer zeker een aanrader om deze clown te huren.

Marcel Heinen

 Op haar rug van het lachen

Hi Clown Japie,

Thuis op je kinderfeestje een clown hurenJe hebt ons een onvergetelijke middag bezorgd. Je bent uniek! Je mimiek, de timing, de interactie met de kinderen, je rust en uitstraling, je stem, je acts… GEWELDIG! De leeftijd van de groep liep uiteen van 4 tot 66 jaar (oma) en wij allen hebben het geweldig gevonden.

clown huren voor kinderfeestje thuisEén meisje lag zelfs op haar rug van het lachen wat toch het mooiste compliment is.

Bedankt!
Esthel Jansen

Ook een clown huren op je kinderfeestje thuis?

Een clown huren om je kinderfeestje thuis te vieren is een goed idee als je je handen vrij wilt houden op de verjaardag van je zoon of dochter. Als Japie de Clown met z’n hele hebben en houden de huiskamer binnen is en hij zich aan alle kinderen heeft voorgesteld, begint hij met de clowns voorstelling. De kinderen zitten in publieksopstelling en de show kan beginnen.

Thuis kinderfeestje vierenThuis op je kinderfeestje Japie de clown inhuren, zorgt voor een onvergetelijke middag!

Je kunt Japie de Clown inhuren voor kinderfeestjes thuis, verjaardagen, maar ook voor bruiloften en andere gelegenheden.

LET OP: Japie heeft zijn neus aan de wilgen gehangen is momenteel niet beschikbaar voor kinderfeestjes.