Harry en Caroline

Beste Janek, Na ons zeer geslaagde feestje van afgelopen zondag, mede dankzij jouw opluistering, willen wij je nogmaals heel hartelijk bedanken voor je onwijs leuke optreden! Het blijft altijd een beetje een gok om met iemand in zee te gaan die je niet kent en ook nog niet eerder hebt zien optreden. Maar het was een ‘gouden gok’ en ik ben er dan ook heel blij mee dat het zo’n groot succes was! Harry was ’s avonds laat nog onder de indruk van deze prachtige surprise! Ik zelf ook trouwens want het is precies zo uitgepakt als ik had gehoopt. Van de gasten kregen we niets anders dan lovende woorden, en die zijn alleen maar voor jou! Ga zo door maar ik weet zeker dat dat zal gaan lukken. De video-opname zal ik op tape zetten voor je en je toesturen. Wie weet nog eens tot ziens! Hartelijke groeten, Harry, Caroline en kleine Dominique