Paula 50 jaar

Ik heb Jacob Kooimans, het Zingend Telegram, uitgenodigd voor de verjaardag van mijn vriendin. Behalve dat mijn vriendin het erg leuk vond (niet onbelangrijk), heb ik van familie en vrienden alleen maar positieve reacties ontvangen.
Ik vind dat Janek echt heel makkelijk en natuurlijk contact legt met de gasten. Hij doet dat op een leuke en grappige manier.
Ook heeft hij op een originele manier songteksten opgesteld over mijn vriendin.
Daarnaast heb ik tijdens de voorbereiding een goed en plezierig contact gehad met Janek.

Al met al is het echt de moeite waard om Janek uit te nodigen op wat voor feestje dan ook.
Laat ik zo zeggen ik heb toch heel wat optredens voorbij zien komen (optredens in het theater, op de kermis, in een winkelcentrum, op een bruiloft etc.) maar ik heb er toch weinig gezien die dezelfde kwaliteiten hebben als Janek.

Ronald (Den Hoorn)