21 jaar verjaardag

Laat 21 jarige op humoristische wijze in zonnig middelpunt schitteren!

Jacob,

Het was super leuk!
Vanaf nu is STS een bekende merknaam in de familie; deze wordt spontaan geroepen als de bel gaat.

Dank je wel en hopelijk tot ziens,

Hartelijke groet en natuurlijk de beste wensen voor 2014,
Fred

Als je wilt boeken of meer informatie nodig hebt over de Zingende Postbode, bel dan met Janek op 06 45 73 65 15 of stuur hem een e-mail.

21 jaar verjaardag met spetterend optreden?

21 jaar verjaardag verjaardagsfeest

Mila 21 jaar

Een verjaardag vieren voor iemand die 21 jaar wordt is een speciaal moment. Daarom is deze leeftijd van onafhankelijkheid een mooie gelegenheid om iets bijzonders te organiseren. Met een Zingend Telegram haal je iets in huis wat de aanstaande 21 jarige en de gasten niet snel zullen vergeten.

Speciaal op maat geschreven liednummers met behulp van gegevens die van te voren over de 21 jarige hoofdpersoon zijn verstrekt, vrolijke en toegankelijke muziek en uitgevoerd door een prettig gestoorde Zingende Postbode, belooft een onvergetelijke 21 jaar verjaardag ervaring te worden!

Bestel een Zingend Telegram voor iemand die 21 jaar wordt

Je kunt een Zingend Telegram bestellen voor ’21 jaar verjaardag’ in de huiselijke sfeer, maar ook op de werkplek of een andere leuke feestlocatie. Een optreden is natuurlijk mogelijk voor alle leeftijden en bijzondere gebeurtenissen.

Als je wilt boeken of meer informatie nodig hebt over de Zingende Postbode voor een 21 jarige verjaardag bel dan met Janek op 06 45 73 65 15 of stuur hem een e-mail.