Verjaardag 75 jaar met een Zingend Telegram

Geweldige verjaardag 75 jaar!

Geweldig zo’n 75 jarig jubileum!!!! Onwijs bedankt en heel erg goed om te horen dat het zo geslaagd was!!! We hadden Jan die ochtend nog gesproken en uiteraard hadden ze geen idee wat hem te wachten stond op z’n verjaardag 75 jaar. Leuke foto’s ook!!!!! Ik zal je Zingend Telegram zeker aanbevelen!!!

Groetjes, Linda Welboren

Als je wilt boeken of meer informatie nodig hebt over de Zingende Postbode, bel dan met Janek op 06 45 73 65 15 of stuur hem een e-mail.

Ook een optreden voor zijn of haar 75e verjaardag?

Een verjaardag 75 jaar vieren voor iemand die 75 jaar wordt is een speciaal moment. Deze respectabele leeftijd is een prachtige gelegenheid en een jubileum om iets bijzonders te organiseren. Met een Zingend Telegram haal je iets in huis wat de aanstaande 75 jarige en de gasten niet snel zullen vergeten.

verjaardag 75 jaar jubileum

Jacoba 75 jaar verjaardag

Speciaal op maat geschreven liedjes met behulp van gegevens die van te voren over de 75 jarige zijn verstrekt, vrolijke en toegankelijke muziek en uitgevoerd door een echte Zingende Postbode, belooft een 75 jaar verjaardag te worden om nooit te vergeten!

Bestel een Zingend Telegram voor iemand die 75 jaar wordt

Je kunt een Zingend Telegram bestellen voor verjaardagen 75 jaar in de huiselijke sfeer, maar ook op een andere leuke feestlocatie. Een optreden is natuurlijk mogelijk voor alle leeftijden en bijzondere gebeurtenissen.

Voor meer informatie over een optreden voor 75 jaar verjaardag ga je naar Zingend Telegram of Contact.