90 jaar Verjaardag

90 jaar Verjaardag: Hartverwarmend en grappig optreden voor de 90 jarige!

Beste Janek,

verjaardag 90 jaar

Toos 90 jaar

Wat een super act heb je gegeven voor de “verjaardag 90 jaar” van mijn moeder: van jong(12) tot oud (97) hebben we het er een maand later nog over en genieten na via het gemaakte filmpje. Ongelooflijk bedankt voor dit geweldige optreden en het plaatsen van mijn moeder in zo’n grappig middelpunt op haar 90e verjaardag! Het was behalve grappig, ook hartverwarmend….

Groetjes, Karen

Als je wilt boeken of meer informatie nodig hebt over de Zingende Postbode, bel dan met Janek op 06 45 73 65 15 of stuur hem een e-mail.

Ook een optreden voor zijn of haar 90e verjaardag?

90 jaar verjaardag

Joop bijna 90 jaar

Negentig jaar! Een verjaardag vieren voor iemand die 90 wordt is een speciaal moment. Deze respectabele leeftijd is een ideale gelegenheid om iets bijzonders te organiseren. Met een Zingend Telegram haal je iets in huis wat de aanstaande 90 jarige en de gasten niet snel zullen vergeten.

Speciaal op maat geschreven liedjes met behulp van gegevens die van te voren over de 90 jarige hoofdpersoon zijn verstrekt, vrolijke en toegankelijke muziek en uitgevoerd door een echte Zingende Postbode, belooft een 90 jaar verjaardag te worden om nooit te vergeten!

Bestel een Zingend Telegram voor iemand die 90 jaar wordt

Je kunt een Zingend Telegram bestellen voor verjaardagen 90 jaar in de huiselijke sfeer, maar ook op een andere leuke feestlocatie. Een optreden is natuurlijk mogelijk voor alle leeftijden en bijzondere gebeurtenissen.

Voor meer informatie over een optreden voor 90 jaar verjaardag je naar Contact.