16 jaar Verjaardag

Grappige Zingende Postbode als hoogtepunt op 16 jaar verjaardag!

Hallo Janek,
Het is een waanzinnig leuk feest geworden, Rosa heeft het tot de leukste verjaardag aller tijden benoemd. Zij en haar gasten waren echt verrast met je komst en er werd nog veel over na gelachen en gesproken. De sfeer was gelijk gezet. Rosa’s nichtje bleef slapen en ook zij vond de grappige zingende postbode het hoogtepunt.
Nogmaals bedankt voor je geweldig leuke optreden voor de 16 jarige, de tekst en de keuze van de begeleidende muziek waren superleuk. Knap dat je ondanks de verdrietige dag zo een goed optreden hebt gegeven.
Je hoort nog van ons … thanks.

Hartelijke groet Imre.

Als je wilt boeken of meer informatie nodig hebt over de Zingende Postbode, bel dan met Janek op 06 45 73 65 15 of stuur hem een e-mail.

Ook een optreden voor zijn of haar 16e verjaardag?

Een verjaardag vieren voor iemand die 16 jaar wordt is een speciaal moment. Daarom is deze (bijna) volwassen leeftijd een mooie gelegenheid om iets bijzonders of geks te organiseren. Met een Zingend Telegram haal je iets in huis wat de verse 16 jarige en de gasten niet snel zullen vergeten.

Speciaal op maat geschreven liedjes met behulp van gegevens die van te voren over de 16 jarige hoofdpersoon zijn verstrekt, vrolijke en toegankelijke muziek en uitgevoerd door een echte Zingende Postbode, belooft een 16 jaar verjaardagsfeest te worden om nooit te vergeten!

Bestel een Zingend Telegram voor iemand die 16 jaar wordt

Je kunt een Zingend Telegram bestellen voor verjaardagen 16 jaar in de huiselijke sfeer, maar ook op de werkplek of een andere leuke feestlocatie. Een optreden is natuurlijk mogelijk voor alle leeftijden en bijzondere gebeurtenissen.

Als je wilt boeken of meer informatie nodig hebt over de Zingende Postbode voor een 16 jarige verjaardag bel dan met Janek op 06 45 73 65 15 of stuur hem een e-mail.