Afscheid Pensioen

Zingende verrassing als afscheid pensioen idee!

Schitterend hoe Jacob mijn vader heeft verrast voor zijn afscheid pensioen! Het was geweldig en een origineel idee en wij hebben ons geen minuut verveeld. Wat een feest.
Echt een aanrader!

Als je wilt boeken of meer informatie nodig hebt over de Zingende Postbode, bel dan met Janek op 06 45 73 65 15 of stuur hem een e-mail.

Ook een optreden voor zijn of haar afscheid pensioen?

pensioen feest 65 jaar

Pensioenfeest Aukje

Een afscheid pensioen vieren voor iemand is een prima idee voor dit speciale moment. Na jaren van trouwe dienst is dit moment een mooie gelegenheid om iets bijzonders te organiseren. Met een Zingend Telegram, een muzikale act op maat met humoristische teksten, haal je iets in huis, op de werkplek of de afscheidsreceptie wat de hoofdpersoon en de gasten niet snel zullen vergeten.

Pensioenfeest

afscheid pensioen Frans

Speciaal op maat geschreven liedjes met behulp van gegevens die van te voren over de hoofdpersoon zijn verstrekt, vrolijke en toegankelijke muziek en uitgevoerd door een echte Zingende Postbode voor degene die met pensioen gaat, belooft een afscheid pensioen feest te worden om nooit te vergeten!

Na afloop krijgt de afscheid nemende persoon de teksten van de liednummers overhandigd. Desgewenst kun je er ook een bos bloemen, een taart of een fles champagne bij bestellen.

Bestel een Zingend Telegram op je pensioenfeest

Je kunt een Zingend Telegram bestellen voor een pensioen feest in de huiselijke sfeer, maar ook op de werkplek of andere feestlocaties. Een optreden is natuurlijk een goed idee voor alle leeftijden en bijzondere gebeurtenissen.

Als je wilt boeken of meer informatie nodig hebt over de Zingende Postbode voor een afscheid pensioen bel dan met Janek op 06 45 73 65 15 of stuur hem een e-mail.