Gezongen 25 jaar getrouwd cadeau op Zilveren Huwelijksfeest

Werkelijk genoten van het optreden op het 25 jaar getrouwd Zilveren Huwelijksfeest.

Hoi Janek,

Wij waren 7 augustus j.l. één van de gasten op het 25-jarig huwelijksfeest van Johan en Teresa Lieuwes aan boord van de boot van Woltheus en hebben werkelijk genoten van je optreden, het was in één woord een geweldig cadeau. Ga zo door en misschien tot ziens.

25 jaar getrouwd cadeau zilveren huwelijksfeest

Teresa en Johan 25 jaar getrouwd

Ik heb net je nieuwe website gezien Janek, en ik moet meteen weer terugdenken aan ons eigen feestje toen we 25 jaar getrouwd waren vorig jaar augustus. Je optreden was in in een woord geweldig! De familie heeft inderdaad nog lang met plezier aan je optreden teruggedacht. Ik wens je verder veel geluk met je optredens en als er wat te vieren valt bij ons in de familie dan ben jij er wat mij betreft ook weer bij!

Veel liefs van Teresa en Johan

Als je wilt boeken of meer informatie nodig hebt over de Zingende Postbode, bel dan met Janek op 06 45 73 65 15 of stuur hem een e-mail.

Een persoonlijk optreden als 25 jaar getrouwd cadeau op het Zilveren Huwelijksfeest?

Een 25 jaar getrouwd cadeau is soms niet makkelijk te bedenken, maar waarom zou je voor dit Zilveren Huwelijksfeest niet iets speciaals organiseren? Met een Zingend Telegram haal je het meest spraakmakende cadeau in huis wat je maar kunt bedenken. Het 25 jarige bruidspaar en de gasten zullen het niet snel vergeten.

25 jaar getrouwd cadeau zilveren huwelijksfeest

25 jaar getrouwd

Speciaal op maat geschreven liedjes met behulp van gegevens die van te voren over de hoofdpersonen zijn verstrekt, vrolijke en toegankelijke muziek en alles uitgevoerd door een echte Zingende Postbode voor het zilveren bruidspaar, belooft een 25 jarig huwelijksfeest te worden om nooit te vergeten!

Je kunt een Zingend Telegram bestellen voor echtparen die 25 jaar zijn getrouwd in de huiselijke sfeer, maar ook op de werkplek of andere feestlocaties. Een optreden is natuurlijk mogelijk voor allerlei soorten bijzondere gebeurtenissen en leeftijden.

Voor meer informatie over een optreden voor 25 jaar getrouwd cadeau Zilveren Huwelijksfeest ga je naar Contact.