Surprise Party organiseren met een Zingend Telegram

Genoeg ideeën voor een Surprise Party, maar had je al gedacht aan de Zingende Postbode?

Hey Janek,

Originele surprise party ideeën zijn moeilijk te vinden, maar dit was zo ontzettend de moeite waard. Deze act is al een surprise party op zich :-)

Namens ons allemaal, super gedaan! Bedankt voor de geweldige performance en teksten voor de 30e verjaardag van Suzette en helemaal top dat je het verzoeknummer er nog bij hebt gedaan! Op naar de volgende surpriseparty!
Ciao, Nathalie

Ook een originele surprise party organiseren?

surprise party organiseren ideeën

Alice 70 jaar

Een surprise party organiseren voor iemand die een jubileum viert is een fantastisch leuk idee. Niet alleen voor de hoofdpersoon, maar ook voor jezelf. Denk alleen maar aan alle voorpret! Het gaat bovendien om een bijzonder persoon, want anders zou je zo’n verrassingsfeest niet op touw zetten. Maar ja, wat is een surprise party zonder act? Als iedereen binnen is en de hoofdpersoon is een beetje bijgekomen van de shock loop je het risico dat het feestje in gaat zakken. Je gunt de jarige natuurlijk de avond van zijn of haar leven. Dus als je dan ook nog eens een bijzonder intermezzo hebt georganiseerd waarin de hoofdpersoon extra in het stralende middelpunt wordt gezet, kan de surprise party niet meer stuk. Met een Zingend Telegram op het programma organiseer je een onvergetelijke surprise party!

Surprise party 30ste verjaardag Huub

Huupje 30 jaar

Speciaal op maat geschreven liednummers met behulp van gegevens die van te voren over de jubilaris zijn verstrekt, vrolijke en toegankelijke muziek en uitgevoerd door een echte Zingende Postbode, belooft een gedenkwaardige en spraakmakende surprise party te worden!

Hallo Janek,

Ik wou je nog even heel hartelijk bedanken voor het ontzettend leuke telegram op de surprise party van Jenny.
 Het was in een woord geweldig. Wat hebben we ervan genoten! Voor Jenny kon de avond niet meer stuk. Ze vond het grandioos en was helemaal de kluts kwijt.
 Namens de hele ploeg, bedankt voor je ideeën en het meehelpen organiseren van deze super originele surprise party ! Coby.

Organiseer ook een Zingend Telegram op je Surpriseparty

Surprise party organiseren ideeën

Surprise party Amro

Je kunt een Zingend Telegram bestellen voor allerlei soorten surprise- of jubileumfeesten in de huiselijke sfeer, maar ook op de werkplek of een andere leuke feestlocatie. Een optreden organiseren is een origineel idee en is natuurlijk mogelijk voor alle leeftijden en bijzondere gebeurtenissen.