Cadeau voor 50 jaar getrouwd gouden huwelijk? Geef een Zingend Telegram!

Ook een 50 jaar getrouwd gouden huwelijk echtpaar verrassen met een persoonlijk cadeau? Verras het 50 jarige getrouwde stel met een onvergetelijk Zingend Telegram!

Een 50 jaar getrouwd Gouden Huwelijk is een zeer speciaal moment. Daarom is dit 50 jarige huwelijksfeest een prachtige gelegenheid om iets bijzonders te organiseren en een onalledaags cadeau te geven. Met een Zingend Telegram haal je iets in huis of op de feestlocatie wat het 50 jarige gouden huwelijkspaar en de gasten niet snel zullen vergeten.

Optreden bij het 50 jaar getrouwd Gouden Huwelijk van mijn schoonouders

Een Zingend Telegram op het gouden huwelijk!

Coen en Ans 50 jaar getrouwd

Beste Jacob, Mijn schoonouders waren 50 jaar getrouwd en het was een spetterend optreden op het Gouden Huwelijk van mijn schoonouders. SUPER! Ik weet zeker, dat hier nog heel lang over gesproken en gelachen wordt. Je hebt ze echt geraakt! Nogmaals hartelijke dank en ik weet zeker: tot ziens.

Twan Gilsing

Onvergetelijke avond op feest van 50 jaar getrouwd huwelijkspaar

Beste Janek,

Dank zij jouw optreden is het feest van mijn ouders die 50 jaar getrouwd waren, een onvergetelijke avond geworden. Dagen erna werd er nog over jouw optreden als zingende postbode gesproken. Inderdaad een Gouden Huwelijk om nooit te vergeten!

Bedankt en groet Johan

Een Zingend Telegram boeken of meer informatie? Bel dan gerust met Janek van JanekShow Events op 06 45 73 65 15 of stuur hem een e-mail.

Bestel een Zingend Telegram voor 50 jaar getrouwd Gouden Huwelijksfeest

50 jaar getrouwd gouden huwelijk cadeau

Gouden Huwelijk

Dit speciaal op maat geschreven cadeau wordt met behulp van gegevens over het 50 jaar getrouwde huwelijkspaar op humoristische wijze gezongen. Dit alles wordt op vrolijke en toegankelijke muziek uitgevoerd als Zingend Telegram voor het gouden huwelijkspaar. Het belooft een 50 jarig huwelijk te worden dat men zich nog lang zal heugen!

Je kunt een Zingend Telegram bestellen voor echtparen die 50 jaar getrouwd zijn en uit laten voeren in de huiselijke sfeer, maar ook op andere feestlocaties. Een optreden is natuurlijk mogelijk voor allerlei soorten bijzondere gebeurtenissen en leeftijden.

Voor meer informatie over een optreden voor 50 jaar getrouwd gouden huwelijk ga je naar Zingend Telegram of Contact.