Gezongen gedicht of cadeau voor 40 jaar huwelijksfeest? Geef een Zingend Telegram!

Ook een 40 jaar getrouwd paar verrassen met een op maat geschreven en persoonlijk gezongen gedicht? Verras het 40 jarig huwelijkspaar met een onvergetelijk Zingend Telegram!

40 jaar getrouwd is een zeer speciaal moment. Grijp daarom deze prachtige gelegenheid aan om voor het 40 jarig huwelijksfeest iets bijzonders te organiseren. Met een Zingend Telegram haal je iets in huis wat het jubilerende bruidspaar en de gasten niet snel zullen vergeten.

Optreden voor het 40 jarig huwelijk van mijn ouders

Gezongen gedicht of cadeau bij 40 jaar huwelijk

40 jaar huwelijksfeest Frank en Thea

Beste Janek,

Wij hebben ontzettend genoten van je optreden, in één woord S U P E R leuk en met pakkende teksten en gedichten. 40 jaar getrouwd om nooit te vergeten!
Een echte aanrader

 

Als je wilt boeken of meer informatie nodig hebt over de Zingende Postbode, bel dan met Janek op 06 45 73 65 15 of stuur hem een e-mail.

Ook een verrassend optreden voor een 40 jaar getrouwd stel?

Een speciaal op maat geschreven gedicht wordt met behulp van gegevens over het 40 jaar getrouwde huwelijkspaar op humoristische wijze gezongen. Dit alles wordt op vrolijke en toegankelijke muziek uitgevoerd als Zingend Telegram voor het “robijnen” huwelijkspaar. Het belooft een 40 jarig huwelijk te worden dat men zich nog lang zal heugen!

Je kunt een Zingend Telegram bestellen voor echtparen die 40 jaar zijn getrouwd en in de huiselijke sfeer laten uitvoeren, maar ook op de werkplek of andere feestlocaties. Een optreden is natuurlijk mogelijk voor allerlei soorten bijzondere gebeurtenissen en leeftijden.

Voor meer informatie over een optreden voor 40 jaar getrouwd ga je naar Contact.