65 jaar Verjaardag met een Zingend Telegram

Buitengewoon geslaagd hoogtepunt op 65 jaar verjaardag!

verjaardag 65 jaar

Frans 65 jaar

Hi Janek,

Het uitvoeren van het Zingend Telegram voor de verjaardag 65 jaar van Frans was buitengewoon geslaagd, of op z’n Westlands: helemaal goud! De postbode komt binnen, haalt de mensen bij elkaar en legt uit wat hij komt doen. En er wordt al heel snel gelachen. Aan de hand van aangeleverde karaktereigenschappen, (eigen)aardigheden, anekdotes etc. heeft hij drie humoristische teksten gemaakt en zingt met hulp van muziek die uit de meegebrachte feestkoffer (Boomcase) klinkt. Het eindigt met een Lang zal hij leven! Geweldig, helemaal raak.

Marcel

Als je wilt boeken of meer informatie nodig hebt over de Zingende Postbode, bel dan met Janek op 06 45 73 65 15 of stuur hem een e-mail.

Waanzinnig optreden voor mijn moeders 65ste verjaardag

Adrie verjaardag 65 jaar

Adrie 65 jaar

Ha Janek,

Nogmaals ontzettend bedankt voor je waanzinnige optreden voor mijn moeders 65 jarige verjaardag, het was te gek. Ik had hoge verwachtingen n.a.v. ons mailcontact en de telefoongesprekken. En ik mag wel zeggen: daar is RUIMSCHOOTS aan voldaan. Ontzettend knap dat je een publiek optreden zo persoonlijk kan maken. Iedereen heeft genoten van je rake imitatie van mijn paps en mams en er vreselijk om gelachen en er is uitgebreid over je nagepraat. Kortom: het was een enorm succes!!

Groetjes, Erica

Beste Janek,

Het was afgelopen zondag in Leiden een 65 jaar verjaardag om nooit te vergeten. Je deed het fantastisch. Ik stel het ook erg op prijs dat op de meegegeven cd mijn lievelingsnummer van Ina Turner staat. We zullen zoveel mogelijk reclame voor je maken. We mailen van de week nog wat foto’s naar je toe.

Vriendelijke Groeten van Adrie en Joop Singerling

Ook een optreden voor zijn of haar 65e verjaardag?

65 jaar verjaardag

Aukje 65 jaar

Een verjaardag vieren voor iemand die 65 jaar wordt is een speciaal moment. Deze pensioengerechtigde jubileum leeftijd is het moment bij uitstek om iets bijzonders te organiseren. Met een Zingend Telegram haal je iets in huis wat de 65 jarige en de aanwezige gasten zich nog lang zullen heugen.

Bestel een Zingend Telegram voor iemand die 65 jaar wordt

Op maat geschreven songs op vrolijke en toegankelijke muziek, uitgevoerd door een Zingende Postbode, belooft een 65 jaar verjaardag te worden om nooit te vergeten!

Je kunt een Zingend Telegram bestellen voor verjaardagen 65 jaar in de huiselijke sfeer, maar ook op de werkplek of een andere feestlocatie. Een optreden is natuurlijk mogelijk voor alle leeftijden en bijzondere gebeurtenissen.

Voor meer informatie over een optreden voor 65 jaar verjaardag ga je naar Contact.