Housewarming Party

Het zingende telegram was echt geweldig, mijn moeder en Willem vonden het super, mede omdat alle teksten zo persoonlijk zijn en de postbode lekker gek en droog. Wij hadden de zingende postbode laten komen omdat de feestbeesten die dag een sleutelfeest en housewarming party gaven voor hun nieuwe huis. Zeker een aanrader!

Ramona Keyner

Ook een optreden op je Housewarming Party?

Een Housewarming Party is een spannend moment en een nieuw begin. Daarom is dit moment een mooie gelegenheid om iets bijzonders te organiseren. Met een Zingend Telegram haal je iets in het nieuwe huis wat jij en de gasten niet snel zullen vergeten. Natuurlijk is het nog leuker als de gasten zelf zo’n optreden boeken en je verrast wordt met speciaal op maat geschreven liedjes met behulp van gegevens die van te voren over jouw of jullie zijn verstrekt. Deze worden uitgevoerd door een echte Zingende Postbode onder begeleiding van vrolijke en toegankelijke muziek. Dat belooft een gedenkwaardige Housewarming Party te worden!

Hoe maak je van je Housewarming een succes?

Bestel de Zingende Postbode! Behalve voor een Housewarming Party kun je een Zingend Telegram ook bestellen voor  andere feestjes, verjaardagen, jubilea of bijzondere gebeurtenissen.

Voor meer informatie over een optreden op een Housewarming Party ga je naar Contact.