70 jaar Verjaardagsteksten met een Zingend Telegram!

Geweldig gezongen 70 jaar verjaardagsteksten met Zingend Telegram!

Het was geweldig. Mede dankzij jouw fantastische gezongen bijdrage heeft mijn vader een super 70ste jaar verjaardag gehad! We zullen het beeldmateriaal bewerken zodat hij alles nog eens rustig kan terugkijken.

Nogmaals heel erg bedankt!

Groet Yvonne

Kijk op ZingendTelegram.com als je wilt boeken of meer informatie nodig hebt of bel Janek op 06 45 73 65 15.

Ludiek optreden met persoonlijke 70 jaar verjaardagsteksten

70 jaar verjaardagsteksten

Kees 70 jaar

Hai Janek,

Iedereen heeft geweldig genoten van je optreden op de 70ste verjaardag mijn vader. Wist echt niet wat ik kon verwachten maar dit overtrof alles. De mannen in de buitendienst (in die overalls) zijn normaal niet van hun stuk te krijgen maar ze hadden echt plezier zag ik aan ze!

Echt fantastisch, en dat je op zo’n korte termijn zulke mooie, persoonlijke 70 jaar verjaardagsteksten hebt kunnen schrijven, dank je wel!

Groetjes Margreeth

Een 70 jaar verjaardag vieren voor iemand is een speciaal moment. Daarom is deze jubileum leeftijd een mooie gelegenheid om eens iets bijzonders te organiseren. Met een Zingend Telegram haal je iets in huis wat de aanstaande 70 jarige en de gasten niet snel zullen vergeten. Zoek je een ludiek hoogtepunt voor in de feestzaal of gewoon thuis op de koffie? De Zingende Postbode komt graag langs om een gedenkwaardig moment te bezorgen.

Speciaal op maat geschreven liednummers met behulp van gegevens die van te voren over de 70 jarige hoofdpersoon zijn verstrekt, vrolijke en toegankelijke muziek en uitgevoerd door een echte Zingende Postbode, belooft een “70 jaar verjaardag” te worden om nooit te vergeten!

Bestel een Zingend Telegram voor iemand die 70 jaar wordt

Je kunt een Zingend Telegram bestellen voor verjaardagen 70 jaar in de huiselijke sfeer, maar ook op de werkplek of andere feestlocaties. Een optreden is natuurlijk mogelijk voor alle leeftijden en bijzondere gebeurtenissen.

Kijk op ZingendTelegram.com als je wilt boeken of meer informatie nodig hebt of bel Janek op 06 45 73 65 15.