Vrijgezellenfeest idee

Hilarisch vrijgezellenfeest!

HALLO! hier de zus van Kim en ook ik wou nog even zeggen dat ik ’t ge-wel-dig vond … lekkere wirwar aan emoties … lol en een traan! SUPER! en mijn god hoe ‘nerdy’ kan je jezelf uitdossen … het idee alleen al …. en ik maar denken dat er een stripper op m’n vrijgezellenfeest binnen zou komen ;-)
Heel veel succes met alles!!

hoi leuke postbode!!!!

Wat hebben wij een lol gehad met jou vanavond! Dit is echt een superavond geweest. helemaal toppie. We hebben om 21 uur genoten, om 23 uur op video teruggekeken. hilarisch. vooral je melige dansjes tussendoor. Jij gaat nog vaker gebeld worden, superrrrrrrrr was het. Dit was een onvergetelijke vrijgezellenfeest verrassing. zo blij dat we dit idee op SBS gespot hadden.
heeeeeel heeeeeeel heeeeeeeeel erg bedankt!

liefs Kim (Berkel Rodenrijs)

Als je wilt boeken of meer informatie nodig hebt over de Zingende Postbode, bel dan met Janek op 06 45 73 65 15 of stuur hem een e-mail.

Ook een optreden voor zijn of haar Vrijgezellenfeest?

Een vrijgezellenfeest voor iemand die binnenkort gaat trouwen is een speciaal moment. Dit is een mooie gelegenheid en een goed idee om iets bijzonders en geks te organiseren. Met een Zingend Telegram haal je iets in huis wat de vrijgezel en zijn of haar vriend(inn)en niet snel zullen vergeten.

Speciaal op maat geschreven liedjes met behulp van gegevens die van te voren over de hoofdpersoon zijn verstrekt, vrolijke en toegankelijke muziek en uitgevoerd door een echte Zingende Postbode voor de vrijgezel in kwestie, belooft een vrijgezellenfeest te worden om nooit te vergeten en het idee zal je (niet altijd) in dank worden afgenomen!

Hoe maak je van je Vrijgezellenfeest een succes?

Bestel de Zingende Postbode! Je kunt een Zingend Telegram bestellen voor vrijgezellenfeesten en in de huiselijke sfeer laten uitvoeren, maar ook op de werkplek of andere feestlocaties. Ook een goed idee voor andere bijzondere gebeurtenissen zoals jubilea, surpriseparty’s, afscheid collega, etc.

Voor meer informatie over een optreden voor een vrijgezellenfeest of een ander idee ga je naar Contact. Voor meer ideeën omtrent vrijgezellenfeest of huwelijk kun je kijken op Lovda.nl