80 jaar verjaardag cadeau om nooit te vergeten

Zingend Telegram als cadeau met 80 jaar verjaardag. Iedereen dol enthousiast.

80 jaar verjaardag cadeau

Henk en Rina allebei 80 jaar

Hallo Jacob, de zingende postbode! Wat een geweldig 80 jaar verjaardag cadeau heb je ons vanmiddag gegeven. Iedereen was dol enthousiast. Razend knap hoe je de persoonlijke dingetjes van onze 80 jarige ouders in je zangteksten hebt verwerkt.

Ik kan en zal ook zeer zeker jou bij iedereen aanbevelen. Dank zij jouw act hebben we een geweldige middag gehad die mijn 80 jarige ouders nooit meer zullen vergeten. De video’s zijn ook goed gelukt. En ook nog bedankt voor de foto’s! Gewoon super !!
Groetjes
Cees – Zandvoort

Bel Janek op 06 45 73 65 15 of kijk op ZingendTelegram.com als je wilt boeken of meer informatie nodig hebt.

Een schot in de roos!

Een schot in de roos!
 Jacob maakt van een paar aangeboden teksten, kenmerken en/of een kort gesprek een fantastisch passende act met liednummers en gedichten over de 80 jarige hoofdpersoon. Hilarische momenten en als de toegezongen persoon spontaan meedoet dan wordt het nog leuker.

80 jaar verjaardag cadeau

Ton 80 jaar

Een echte aanrader voor de vallende stilte na de lunch of als opstarter voor een feest.
 Het is een bijzonder cadeau waar we nog lang over zullen napraten en genieten.

– de zoon van Ton

Ook een optreden als cadeau voor een verjaardag 80 jaar?

80 jaar verjaardag cadeau

Henry 80 jaar

80 jaar! Een verjaardag vieren voor iemand die 80 wordt is een speciaal moment. Deze respectabele leeftijd is een prachtige gelegenheid om eens iets bijzonders te organiseren en de hoofdpersoon alle geluk toe te wensen. Met een Zingend Telegram haal je iets in huis wat de aanstaande 80 jarige en de gasten niet snel zullen vergeten.

Speciaal op maat geschreven liednummers met behulp van gegevens die van te voren over de 80 jarige hoofdpersoon zijn verstrekt, vrolijke en toegankelijke muziek en uitgevoerd door een echte Zingende Postbode, belooft een 80 jaar verjaardag te worden om nooit te vergeten!

Hoe gaan we dit 80 jaar verjaardag cadeau organiseren?

Je kunt meteen Janek bellen op 06 45 73 65 15 of nog even verder lezen op ZingendTelegram.com. Een Zingend Telegram is te bestellen voor verjaardagen 80 jaar in de huiselijke sfeer, maar ook op een andere leuke feestlocatie. Een optreden is natuurlijk mogelijk voor alle leeftijden en bijzondere gebeurtenissen.

Bel Janek op 06 45 73 65 15 of kijk op ZingendTelegram.com als je wilt boeken of meer informatie nodig hebt.